Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Att leva som en dement

 

Vart tog tankarna sin väg ut?
Och,
Varför försvann de för gott?

Vart tog minnen sin väg ut?
Och,
Varför kommer de aldrig tillbaka?

Vart tog förbindelsen till verkligheten sin väg ut?
Och,
Vem var, är jag!

Dement!

Jag finns!
Och,
Samtidigt inte finns i din värld

Du finns!
Och,
Jag inte finns i din värld!

Behandla mig som du behandlar din hund!
Älska mig som du älskar din hund!
Ta hand om mig som du hand om din hund?

Någon gång var jag är människa som alla andra!
Någon gång kommer du att känna att du var en människa
Någon gång kommer du att sakna den du var ,är

Slakta inte mig!
Slakta inte min närvaro!
Slakta inte den som är, var i mig!

Människan!

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 172 gånger
Publicerad 2016-09-07 08:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP