Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Narcissism

 

Narcissismen!
Ger fel intryck hos individen

Politiker!
Sveriges/världens politiker som bär sjukdomen

Och,
Vi själva medborgare som betalar notan

Narcissismen!
Är en sjukdom som GUD själv INTE kan hela och behandla

Narcissismen!
Är de plikter som styr världen

De skiter i dig/mig när de vill och ändå får de våra röst
De bajsar och spolar oss i toaletten livet ut och vi tackar JA till!

Narcissismen!
Är den religion som ger sig rätt att vara den enda religion på jorden

Narcissismen är lika med gudomligheten

 

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 189 gånger
Publicerad 2016-09-07 08:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP