Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ritual

 

 

Handlöst sentimental, kliver spår. Reder

bo med bindvävsbaldakin. En utmärkt ritual.

När våra läppar spricker, upp. Hur, våra ögon

klyver mörkret. Sondmatade ömsar vi skinn, byter kropp

i en spegel. En tvilling stjäl vingar och spottar eld.

Lämnar i ett huj.

Det är då, tiden står still.

Andas ut, som att inget annat gick.

 




Fri vers (Prosapoesi) av Kozo
Läst 327 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-09-07 23:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Spännande vinkling, sondmatning, tvilling spottar eld...
2016-09-09

  Scarlett Miryam VIP
"en tvilling stjäl", snyggt du... och att läppar spricker, upp; kommat ger två dimensioner.
2016-09-08

    ej medlem längre
en själmatad del ur tid+
2016-09-08

  i af apa
huj! en tvilling själ.
spännande
2016-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo