Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mannen utan hatt

 

Mannen som var ett barn
Mannen som blev till ett barn

Tappade bort sin HATT
Glömde bort sitt hatt och aldrig fick tillbaka den

Tappade bort sitt ANSIKTE!
Glömde den i ingenstans och aldrig kom ihåg den

Mannen kom tillbaka till sin barndom
Och drack sin öl

Utan hatt !
Utan ansikte!

Kom/tvingades jag till livet
Och kommer att försvinna utan makt




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 200 gånger
Publicerad 2016-09-08 10:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP