Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Innan blir natt

 

Jag måste skynda mig hem innan blir natt!
Jag måste skydda mig själv innan mörkret faller!

Jag är rädd!
Jag är rädd för nattens maskerade ansikte!

Jag är så rädd!
Jag rädd för landets långskägga ansikte!

Jag är som fan rädd!
Jag rädd för de nyfrisläppte vargarna in i landet!

Jag är vettskrämd!
Jag är vettskrämd för de ensamkommande självmordbombarna!

Innan blir natt!
Innan mörkret faller!

Går landet i sin eviga dvala
Medan vargen leker fritt i landet

Du skall vara rädd!

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 164 gånger
Publicerad 2016-09-08 10:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP