Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kompassen

Rastlösa fötter går vägen fram
leter mål

lyssnar inte till vindens viskande
vägen är syftet med resan




Fri vers av Elwania
Läst 343 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-09-08 10:55



Bookmark and Share


  Camelot
Ja, att lyssna vindens budskap i trädens kronor och njuta av resan..
målen kan vänta; de får komma till oss..
2016-09-11

  aol
Så fint skaldat och sant vännen.
2016-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Elwania
Elwania