Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Du och jag?

 

Jag är dum!
Jag är så dum i huvudet!

Dumheten är en ärftligt sjukdom!

Är du också en dum människa!
Vågar du att erkänna dina dumheter?

Erkännande är vägen till sanningen

Ditt dumma jag!
Ditt blinda ego!

Styr och leder dig till blindheten!

Mitt jag!
Mitt ego!

Ledde mig till sanningen, ljuset

Gå ut och titta runt!
Gå ut och se med gapande ögon!

ONDO!

ONDO!
ONDO!

Existensen styrs av ONDO

Du mot mig!
Jag mot dig!

En svarthåll skiljer mellan oss



 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 198 gånger
Publicerad 2016-09-10 09:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP