Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hemma hemlös

 

Ja är hemma!
Men ändå hemlös

Jag är död!
Men ändå vid liv

Jag är talangfull!
Men ändå dum i huvudet

Jag är så mätt!
Men ändå hungrig

Jag är en händigt!
Men ändå okunnig

Jag är en poet!
Men ändå icke alfabetisk

Jag är en konstnär!
Men ändå är blind

Jag är så säker!
Men ändå osäker

Jag är vaken!
Men ändå somning

Jag är en gammalgubbe!
Men ändå ung

Jag är ett barn!
Men ändå vuxen

Jag är en stjärna!
Men ändå utan glans

Jag är en fågel!
Men ändå utan vingar

Jag är en Ande!
Men ändå utan kropp

Jag är en diktatur!
Men ändå utan makt

Jag är ett land!
Men ändå utan gräns

Jag är ett hov!
Men ändå utan kung

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 230 gånger
Publicerad 2016-09-10 09:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP