Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Z


INUTI DIG

INUTI DIG

Inuti mig

Låt oss ta farväl till ytan
Det polerade

Att leva i någon annans förväntning
Att leva i en samtids stöpta anda

Är det att leva i hjärtats rytm?
Att låta sig ledas - är det inte att förledas bort från...
Vad vill Du kalla det?
Kraften? Gud? Livskraft? God vilja? Universum? Mirakelenergi?
En sa "Allmakten" men klingar makt bra?
Kanske Ljuskraften?
Men mörkret då? Som om vi gav ljuset mer tack än mörkret? Som om YIN stod högre än YANG?
AllGod, något som genomsyrar allt, och som går bortom Ord,
men manualer för att uppnå och bli ett och att först etablera kontakt
kan låta sig beskrivas genom orden. Be och skriva.

Jag blundar, vilar, låter bubblor flöda.
Lyssnat inåt' riktar in strålar av vitt läkande ljus.
Går in i landet bakom ögonlocken,
där
mitt ingenting är
och samtidigt - mitt allseende öga.
Nu...

Jag blundar.
Tacksam..
Somnar.
Välkomnar Gudomligheten in i min dröm.
IN I MIG.z

...och här finns magin..
Inomvärldens zenit
...finner Du också den?
Inuti?

~ ♥ ~

© Skrift @ Foto
DominiQue NVC Costa

 


OBS!
Jag tackar på förhand för eventuella applåder och kommentarer här öppet, och ej via mail: Varmt Tack ♥ Jag älskar om Du läser mitt hjärtas Ord ♥ ha det Gott!. Tack att Du läste ända hit. LoveBless ♥




Fri vers (Fri form) av DominiQueen
Läst 275 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-09-10 22:44



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Talangfulla människa du är!
2016-09-11
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen