Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Direktlinje till mitt hjärta



Mitt lilla hjärta
6 månader nu
har gjort på ett särskilt sätt
visat min kärlek
i närhet

Idag gjorde hon
på samma sätt
för att visa sin kärlek
i närhet ( alldeles av sig själv, och bara mot mig )

pappan sa, sådär gör hon
inte ens med mig

jag skyndade mig
att säga till pappan " det är säkert för att jag har gjort så med henne redan från början " inget annat.

Hon har en direktlinje
till mitt hjärta




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 385 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-09-10 22:51



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart och fint :)
2016-10-06

    Dan Myrbeck
Underbart! Man blir nyfiken på VAD som händer..., men det kanske du vill behålla för dig själv...?
2016-09-12

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om en speciell gemenskap mellan olika generationer!
2016-09-12

  Blomma-Stjärna VIP
:-) - från hjärta till hjärta
2016-09-11

    ej medlem längre
Orden får hjärtat att smälta när jag läser dom!

2016-09-11

  Karina"Kia"
Mm..vilken underbar konnektion!

Ni är förenade med varann<3

Härligt så!
2016-09-10
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP