Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Snö, snö och snö

 

Snö, snö, snö!
Snö, snö, snö!

Och SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!
Längtar min själ efter

I den torra och stängde landskapet!
I en hård och grym värld!

I sällskap med odjuret
Som kallar sig en människa

Snöööööööööööööööööööööööööööö!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 167 gånger
Publicerad 2016-09-11 08:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP