Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Och den ena leder till den andra

 

Ensamheten!
Utanförskap!
Isolering!

Leder till uppror
Leder till hat
Leder till hämnd

Jag lever hemlös i min lägenhet
Jag lever på flykt från svenskarnas krav på mig…
Efter arton år i Sverige fortfarande upplever att jag är en flykting

DU SVERIGE!
Det räcker med lögnarna!
Och ta inte emot en flykting om DU INTE  kan tvång integrera honom 

en flykting som aldrig, och aldrig och aldrig kommer att vara en del av Sveriege

vakkna upp du djävla SVENSKEN!

ingen flykting vill vara svensk!

de bor här och pumpar miljardar pengar till sina gamla hemländer!

de lever på din gratis BIDRAG!

du svensken är ett offer för dein regeringen!

jag som flykting har överkakt över dig!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 218 gånger
Publicerad 2016-09-11 08:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP