Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill inte

Kasta mig på elden för små pengar
Men jag gör det . Och enligt någon lag i universum som gäller mig och kanske ett få tal andra så märks det... jävlar e mig det märks.
Allt sumpas för små små pengar...
Jag kastar mig gärna på elden för små pengar
Men jag gör det inte. För jag kan inte. Jag får inte
Jag tittar ut genom fönstret och minns hur den brände mig
Jag kastar mig på elden för ingenting
Utan pengar - bara för att känna elden.
Jag minns den.
Denna underbara plåga




Fri vers av Alexander Gustafsson
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-03 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson