Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett lånat foto från google


Nu har allt lagt sig

Nu är det stilla och lugnt inom oss ,
tiden går sin gilla takt.
Vissa dagar är man i sin egen kokong ,
dit ingen har tillträde.

Andra dagar får man kramar från många håll,
tar gärna emot dessa med värme och tröst.

Detta är livets trappa som brister itu ibland,
det får gå sönder och lappas ihop med kärlekens
värme och ömhet.

Vill med detta säga att orken för denna sida
inte varit på topp.
Hoppas kunna komma tillbaka och få ro igen.

Nu har allt lagt sig och annat tar vid,
pappa min är kvar , kämpar med näbbar och klor.
Vilken stark och en underbar pappa jag har.

Nu finns vi för dig och ger dig våran
fulla uppmärksamhet och kärlek.




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 528 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-09-12 05:58



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Man får prioritera...det viktigaste i livet kommer alltid först...fint skrivet...
2016-09-14

  Nils-Robert
Starkt skrivet
2016-09-13

  Ljusletaren
Verkligen äkta det du skriver!
Ja, håll om varandra och värna om varandra och minns. Bra skrivet!
/kram
2016-09-12

    Dan Myrbeck
Ja, så är det nog för oss alla,
en blandning av plus och
minus. Kokongdagar och
kramdagar.

Kram!
2016-09-12

  Lindha W Gustavsson
Så mycket kärlek du orkar ge både i verkligheten och i dina vackra ord. Kram på dig!
2016-09-12

  Valter Örn VIP
Jag tänker på dig och önskar all lycka och hälsa till dig och din pappa !
Stor och bred kram !
2016-09-12

  Solstrale VIP
Din inre styrka vägleder dig och de dina... Du är så fin! Verkligen all kraft till sig!
2016-09-12

  Zandor
Fint...
2016-09-12
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP