Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jalu

 

Jalu ruvar

spinner en flod

med små vattendrag

som rinner till

allt växer

blir ett hav

av förstörelse




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-12 09:15



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
snyggflödat
2016-09-13

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivit om hur svartsjukan ökar och blir större och större!
2016-09-12

    ej medlem längre
En jordnära text, där världen skall dansas i kras. Trots dansen känns texten nordisk.
2016-09-12
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP