Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dåligt livsstil

 

Dåliga tänder…
Leder till en dåligt mage till dåligt hälsa till…

Dåligt syn,
Betyder att man missar den vackraste i existensen, naturen

Vänner som låtsas att vara vänner
Är ORMAR!

En människa ÄR skapat av oändliga lögner
Kärleken är en illusion skapt av människans själv

Adoptionen!
Är ett lagligsätt att köpa/kidnappa någon anans människan barn

Ett plus ett var lika med två, tre, fyra…
Matematiken inte stämmer längre

En MOR/FAR som är ICKE värde att bära faderskapet budskap
Är lika med en massmördare

Att växa upp som en kärlekslös barn
Är lika med ren avrättning till ett barn

Dåligt ekonomi för en individ!
Betyder, panik/stress, sömnlöshet, kris och familjras

Dyrare att bo, leva.. Etc i Sverige
Innebär olagliga vägar /kriminalitet, fusk osv för att över leva

Poesin är den enda öppna och fria vägen till friheten
Censuren är du som är medlem på poeter.se och som censurerar andras poeter texter

Orden bär inga mask!
Vi maskera de!

Orden vi skapar är våra behöv!
Vi bränner de onödig!

Dåligt jag betyder massa skit från mig till de som läser mina texter
Dåligt du kräver mod och våga att berätta om

Jag dör tyst i et Sverige som hatar mig!
Dör du också i tysthet KÄRA DU?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 156 gånger
Publicerad 2016-09-12 11:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP