Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


På Lidingö


haiku10sept16

Ängeln mot himlen
spelar på silverne flöjt
Toner av tystnad




Bunden vers (Haiku) av Algotezza VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-12 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP