Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tolfte september (i mörkret)

Om man envisas med 

att avvisa den kärlek 

som man erbjuds, och 

 

kräva kärlek av dom 

som inte har någon att ge,

då får man skylla sig själv; 

 

man har förtjänat sin plats 

i mörkret




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-12 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP