Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hemsökande

 

Flygande!

Som en fågel
Som en dröm

Söker min själ hem

Ord som avled inom livstiden långresan
Drömmar som blev utbränt genom tystnaden

Söker min själ till
Den eviga hemmet

Flygande!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 170 gånger
Publicerad 2016-09-13 10:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP