Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annan eld brinner i mörkret

I hennes ögon
som är vidöppna
inför den första frågan
lyser solnedgången
som förblöder.
Genom osynliga vener
pulserar syrsornas sång
i savannens gräs.
Hon ler och lägger hand
mot skäggig kind.
De omsluter varandra
och mörkret omsluter dem.
I hans öra viskar hon till svar
det största ordet.




Fri vers av Nitram P
Läst 210 gånger
Publicerad 2016-09-13 14:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nitram P
Nitram P