Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sparven och örnen

 

En huttrande sparv vilade på en gren
dit landade även en reslig örn

det var förvisso en märklig scen.

Där satt de stilla och båda frös
då hördes i skogen en ljuvt sjungande tös

någonstans brummade en nyvaken björn.

– Mildare väder är på väg, sa örnen tyst,
du lilla sparven, vill du bli kysst?

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Marja-Liisa Koski VIP
Läst 432 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-09-15 11:07



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Så söt som en saga, samtidigt finns här ett djup, vårens musik tinar människor, öppnar upp för olikheter, för oss närmare varandra.
2017-03-20

  Marianne Räf
En fin liten fabel !
2016-10-16

  Vågparet
Åh den tyckte jag om, gulligt..bokmärken här!
2016-10-14

    ej medlem längre
sagoskimmer över denna söta sak:)
2016-10-14

  Anya VIP
Som en saga av Elsa Beskow. Bra!
2016-10-03

  Maud Louise
Så väldigt fint/gulligt skrivet
2016-09-15

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet, gillar din text!
2016-09-15

  Zandor
lite mysig...
2016-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Marja-Liisa Koski
Marja-Liisa Koski VIP