Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Göra sig till någon


Vara göra vara

Du är det gör och den du har gjort dig till
inte den du säger att du är
med mer eller mindra fagra beskrivningar
men du behöver inte göra dig till för det...

Handlingar säger mer än tusen ord.
Handlingar klargör medan ord fördunklar.

 

 

 

 

 

 

Också dessa ord?




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-15 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP