Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några bilder ur odjurets galleri

Korset
En förbudsskylt
Som förvirrats med kartans X
-
Till maktens korridorer
Saknas rullstolsramp
Det finns ett löfte
Om en plan
att bygga
-
På en pyramids
Gyllne spets
Syns Horus öga
-
Ett taggtrådsstängsel
Byggt av banden
Mellan människor
-
Ingen håller
I dockors snören
Näsorna förlängs
När de ligger stilla
-
Slättens enda träd
Murknar levande
Av parasiter
-
Pyromanen
Formar sina
Bokstäver av lera
Bränner dem
På bokbål




Fri vers (Fri form) av Verner Ask
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-15 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Verner Ask
Verner Ask