Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjärilssång

fjäril med citrongult hjärta
fäller dofter
är aldrig still
men vill

och i de lätta slagen
en gränslös kärlek
ett spår av det hon inte kunde utantill

och se hur hon gör
flimrar innanför
dör

i städer utan fästen

ett känsligt spröt i skrud

så skriker hon
hans brud




















Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-16 00:05



Bookmark and Share


  Vågparet
Cool och vacker !
2016-09-16

  ULJO
Gillar denna fina text
2016-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP