Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I morgonstund reflekterat. En dröm oftast återkommnde nattetid. Svårt att förvalta liksom. Jo, kärleken är..


Hon kommer ibland - om natten

 

 

 

 

Drömmar - som blöder

någonstans

mellan verklighet och sömn

stöpta - ur koagulerad lycka

tidevarv av saknad -

börjar att förstå

Hon...

kommer aldrig mer tillbaka -

En tår på min kudde...

för en dåtida 

förseglad äkta kärlek -

men som av åren

också blivit

åter och åter - replomberad 

Nej -

inte just idag

saknad kraft

att ta - 

lägga denna pusselbit...

försöka -

fullända motivet 

fortsätta -

på byggnationen av mitt liv

Ånyo bliva 

på nytt uppstånden...

Traktan -

att  till sist 

och slutligen en gång -

i egenskap av människa... 

också kunna - 

komma se mig hel...

 

 




Fri vers av Densen VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-17 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Densen
Densen VIP