Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KANSKE BLOMMAR ROSENBUSKEN



Eget foto


 

 

Så reser sej
den gamle mannen
där han vilat 
under ekens krona

 

Tar sin stav
och vandrar vidare
på den smala stigen
genom skogen

 

En sista gång
vill han sätta sej på bron
och minnas

 

 Kanske blommar ännu 
rosenbusken




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-09-17 18:29



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fantastiskt vackert...både ord och bild...
2016-09-21

  Mona Nordkvist VIP
Du målar upp en vacker bild av vemod.
2016-09-21

  ULJO
Fint i ord och bild

2016-09-19

    ej medlem längre
Stämningsfullt och vemodigt
2016-09-19

  Marita Ohlquist VIP
Mjuk och fin text som berör!
2016-09-18

  Fem hjärtan VIP
Så ljuvligt vackert i sitt vemod!
2016-09-18

  M M Mannheim VIP
Så vackert om vandringen vi alla en gång ska gå........"och kanske blommar........."
2016-09-17

  aol
Så vemodsvackert skaldat till en så vacker bild,
2016-09-17

  Marianne Räf
Fint å stämningsfullt skrivet
om skog och rosor..
2016-09-17

    ej medlem längre
Ja nog blommar busken...så vackert!
Vemodigt, vackert diktat!
2016-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP