Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annan värld

 

Jag kände

ålderdomens sköra vingslag

nudda mitt öppna hjärta

 

när jag såg en suddig

kopia av dig

med ditt långa hår

skimrande i silver

 

vår vänskap

var en barfotadans

med fladdrande vitsippshår

 

förlorad under tidens asfalt

 

vi hade aldrig kunnat skyddat oss...

 

själarna springer visserligen lika lätt som förr

men vindarna drar för kallt för oss numera

 

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 461 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-09-17 22:49



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Vacker nostalgidikt om Kärleken
till en älskad anförvant som befinner sig
i en annan värld...
Kontakten finns där, men vindarna drar kallt numera...
2016-09-22

  ResenärGenomLivet VIP
Vemodigt och berörande...
2016-09-21

    Dan Myrbeck
Berörande, bra
2016-09-19

  Solstrale VIP
Vemodstörsten släcktes inte, längtan blossade upp, sinnena stormade önskan om att ett då skulle kunna återförenas med nuet, i ett ögonblick att leva inte bara att minnas... Så fint skaldat!
2016-09-19

  Ingrid Trolle
En vacker och berörande
dikt om kärleken
2016-09-19

  S-E Forslin/same
Åh, så vacker, helt underbar kärleksförklaring, en fullkomlig FULLTRÄFF!
2016-09-19

    ej medlem längre
En mycket vacker dikt.
2016-09-18

  Blått Norrsken VIP
Underbart fin text . Den berör .

2016-09-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart kärleksfyllt och vackert diktar du!
2016-09-18

  ULJO
Så bedårande skrivet
2016-09-18

  Alysse VIP
Vackert och ömtåligt
med mycket kärlek
2016-09-18

  Rise Little One
Du skriver så vackert som alltid vännen!
2016-09-18

    ej medlem längre
Fina rader
2016-09-17

  aol
Underbart skaldat och så berörande
2016-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP