Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kniven i hjärtat

 

Orden skar in
som rispande knivar
karvar ett hjärta itu


Jag stod där
med ett barns blick
totalt oförstående




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-09-18 02:29



Bookmark and Share


  Tor-Björn Gustavsson VIP
Fina ord om ett smärtsamt uppbrott.
Kram TBG.
2016-09-21

  Solstrale VIP
Starkt enkelt träffsäkert ... Mycket exakt och klart! Bra!!!
2016-09-19

  Maud Louise
Så väl fångat med få ord hur otroligt smärtsamt en del ord kan förgöra....
2016-09-19

    ej medlem längre
Bra fokus i texten. Ingen tvekan trots att det gör ont. Det är ju en texts dilemma; texten gör idag extra ont eftersom jag just tillbringat 24 timmar tillsammans med mitt yngsta barnbarn. Må ondskan i människans framtid ge upp.
2016-09-18

  Marita Ohlquist VIP
Oerhört stark text som berör!
Känner igen mig i din text.
2016-09-18

  aol
Så kärlekslöst man känner en vanmakt, bra fångar du en känsla,
2016-09-18

  Jan Widströmer VIP
Vardagsdramatik människor emellan och den obeväpnade grymhet vi har att såra med som mest.
2016-09-18
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP