Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SLAGFÄRDIG

 

Det svider

i skinnet

av verbala slag

 

dum i huvudet

är jag

 

fel åsikter

har jag

 

på det  hela taget

helt värdelös

 

åtminstone just nu

 

jag sorterar orden

lägger i fack inuti

 

ordnar anletsdragen

ögon genomskådande

 

jag är starkare än du

 

mina ord skulle

slå ihjäl dig

 

om jag ville

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 446 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-09-25 16:47



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mycket bra att inte sänka sig till den andres nivå...
2016-09-30

  Magdalena Eriksson VIP
precis. om du visade din rätta storlek skulle världen darra!
känslan av att ha rätt är et knogjärn inni från.
2016-09-27

  Larz Gustafsson VIP
Jag får alltid höra att jag har fel åsikter. Det gör mig bara mer övertygad om att jag har rätt.
Som Mao Tse-tung påpekade är det ett positivt tecken om fienden angriper. Det tyder på att man är på rätt väg.
2016-09-26

    Dan Myrbeck
När det gäller ordens makt,
måste man nog vara autodidakt.
För annars tar man sig
nog inte i akt!
2016-09-26

  M.Eta
Blir tagen av texten! Bra formulerat hur många fått lida som barn och även i vuxenlivet!
2016-09-26

  ULJO
Bra skrivet om detta ämne
2016-09-26

  Marianne Räf
Tror dig! Ibland, känner man sig verkligen svag å utsatt, då det verkar
som att hela Världen vill slå ihjäl en, -
- bokstavligen eller verbalt...............!
2016-09-25

    Sefarge VIP
Njae!
Tror jag icke.
Men har tyvärr
Inget att bevisa!
Du duger ( buggar? )
Och skriver
Verkligen bra ändå!
:)
2016-09-25

  Marita Ohlquist VIP
"om jag ville"

Starkt att kunna men inte göra!
2016-09-25

    ej medlem längre
Styrkan kommer inifrån och självrespekten håller andras dumheter borta.
2016-09-25

    ej medlem längre
..skulle jag...

(skulle det stått)
2016-09-25

    ej medlem längre
blixtar o dunder här är elektriciteten på topp...finns en väldig kraft i orden, de sista 4a raderna är av det slaget att jag om jag mötte dem i privatlivet eller på fas3projektet, så skulle backa ut ur rummet per omgående... naturligtvis tycker jag att detta är starkt och mycket välristat... Tack.
2016-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP