Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppets fackla

 

Livet var en stund

ett stjärnregnande fyrverkeri

och ett oändligt lustfyllt hav

 

vi fångade kometer

med våra hjärtan

så att de aldrig skulle slockna

 

våra ögon tindrade 

och bländade oss

likt små lysande solar

 

Det var en stund

 

men som alltid...

 

allting i livet

har alltid ett slut

och brinnande hjärtan

brinner alltid ut

 

nu är jag ensam

på öde strand

och söker kärlek

med tjärbloss i hand

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 825 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-09-19 08:54



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Vemodig text om något som händer lite nu och då...
2016-09-21

  Tor-Björn Gustavsson VIP
En vacker kärleksannons.
Bra att veta vad som hänt.
Önskar all lycka! TBG.
2016-09-21

  Alysse VIP
Så vackert skrivet
fyllt med vemod
och underbara liknelser
Ett slut som ändå kan
bli början till något nytt
då hoppets fackla
fortfarande brinner


2016-09-20

  ULJO
Briljant skrivet
2016-09-19

  Nils-Robert
Ja livet har alltid ett slut. Vi vet inte bara hur och när. Fint skrivet om detta slut.
2016-09-19

  Den lilla tänkande
lite tragiskt slut :/
2016-09-19

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om ett liv i förändring!
2016-09-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Sorg och vemod, i ord som berör, med sin utsatthet.
2016-09-19

    Dan Myrbeck
Vackert med berörande
kontrast.
2016-09-19

  Blått Norrsken VIP
Fint !!!!
2016-09-19

  anits VIP
Berörande och mycket fint skaldat!
2016-09-19

  Linda CH VIP
Berörande fint!
2016-09-19

  Solstrale VIP
Välskrivet! Bra likt ett riktigt bevis för talang!
2016-09-19

    ej medlem längre
Vackra vemodsfyllda ord.
2016-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP