Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hösten.. Hösten

 

Löven faller så smidiga på jorden och dör!
Depressionen stiger till en nynivå !

Orden som dör långsamma utan vård
Dikten som dör så långsamt utan en applåd

Hösten!
Är de mörker som faller in och ut i själen

Hösten!
Är de mörker som släpper sig in och ut i livet

Naturen vill till HÖST!
GUD vill att skall vara höst i livet!

MÄNNISKAN vill att det skall alltid vara sommarvår tid
GUD vinner över människan

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 174 gånger
Publicerad 2016-09-19 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP