Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Doftande ord

 

Doft av ord är,
Frihet

Doft av en dröm är
Verklighet

Doft av skog är
Naturen

Doft av hav är
Äventyr

Doft av kyrkogård är
saknande

Doft av skolbänken är
Framtid

Doft av en människa är
Fiende

Doft av religion är
Hat

Doft av mod är
Kamp

Doft av mig är
Ensamhet

Doft av mina dikter/ illustrationer är
Ensamhet

Doft av min matbord är
Ensamhet

Doft av min säng är
Ensamhet

Doft av existensen är
Ensamhet

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 211 gånger
Publicerad 2016-09-19 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP