Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att älska något lite för mycket för sitt eget bästa

att höra dina hjärtslag
precis intill
och tänka tanken
att blodet som pumpar i dina ådror
är lite av mig

det gör att det där andetaget
jag försöker ta
blir tyngre
av rädslan
att förlora dig

att se ditt ansikte
skratta och gråta
får mig att tänka
efter före
bry mig om mig
mer än förut

för nu finns du
och jag måste finnas för dig

och för mig




Fri vers (Fri form) av fönsterglasisjälen
Läst 164 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-19 12:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fönsterglasisjälen