Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livet efter dödsstöten

Ibland dör jag lite

När jag tänker
På allt som aldrig blev
Som aldrig fick chansen
Att leva vidare
Att kärleken tog slut
Som en bit av hjärtat
Slutar slå

Då dör jag lite, igen




Fri vers av fönsterglasisjälen
Läst 63 gånger
Publicerad 2022-05-31 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fönsterglasisjälen