Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

scener ur lagandet av en själ

jag håller ihop utan dig nu
kanske intalade jag mig själv
att jag inte var något utan dig
för att stanna kvar
ett litet tag till

missförstå mig rätt
jag älskade dig
men inte tillräckligt mycket
för att älska mig

våra händer höll ett så hårt grepp
att knogarna vitnade
vi ville så gärna
att det skulle hålla ihop
att vi skulle hitta tillbaka
att vi skulle bli ett vi igen

när vi slutade springa
såg på varandra
nerifrån och upp
syntes allt så tydligt
som om det funnits där framför oss
sen långt innan vi började springa




Fri vers av fönsterglasisjälen
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-17 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fönsterglasisjälen