Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill mera

Jag vill mera

ända tills havet sinat ut
vill längre in
ända in

Jag vill äta dig
smaka dina ögon
själens material
hettan och doften av hud

gå inte
gå inte
aldrig

för jag vill mera

Jag vill ha köttet
inte bara ordens sirliga trans
inte bara atomerna som omger dig
vandrar i mitt synfält

din blotta närvaro är ej tillräcklig

Jag vill ha alla dina beslut vilande
mot mitt bröst
prioriteringarna i en ask på mitt nattduksbord

Och vakna till morgonens ljus




Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-09-19 17:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP