Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nittonde september (ute i kylan)

du blev rädd 

som jag visste 

att du skulle bli

 

nu är jag ute i kylan 

 

kan du låta orden 

flyga och fara

virvla i vinden

 

landa mjukt; kan du se

att ord är inte så farliga 

som du tror




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-19 20:10



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
kyligt
2016-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP