Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vet bäst för alla (utom mig själv)

jag hatar för att orka älska
du gör sönder mig
sliter isär mitt inre

men samtidigt är du allt

hur kan det vara så enkelt
att älska dig
när allt jag egentligen vill
är att hata
allt du är?




Fri vers (Fri form) av fönsterglasisjälen
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-19 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fönsterglasisjälen