Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min botten är nådd

du säger att det bara är att ställa sig upp igen
när man faller

mitt stup
är kanske brantare
än ditt


därför känns det inte enkelt
att falla
det känns inte enkelt
att se upp
från botten
av mitt hål

snälla
sträck ut din hand

hjälp mig upp
istället





Fri vers (Fri form) av fönsterglasisjälen
Läst 179 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-09-19 20:47



Bookmark and Share


  djungelnslag
denna var otrolig
ingen ravin är brantare
än den vår fantasi skapar
2017-09-01

  Den lilla tänkande
åh vad fin <3

Mitt stup
är kanske brantare
än ditt

var väldigt bra skrivet :) Bravo

2016-09-19
  > Nästa text
< Föregående

fönsterglasisjälen