Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan nattens lopp

Inbillning naiv passionerad
smärtsamt längtansfull
i vågor av liv

när du är vinden

och jag inte kan tänka klart
vid så snabba skiften
av verklighet och dröm

som när vi hälsade på varandra
på okända platser
och vid gläntor av hopp

du en man
och jag Draculas dotter

som går
... utmed vinden
innan nattens lopp




Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-09-19 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP