Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET GÄLLER

att hitta rätt ände

om man ska kunna

reda ut

"livstrasslet"

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-09-20 12:07



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Inte alltid lätt, men behövligt...
2016-09-21

  mickech
Sannerligen är det så, kan vara nog så knepigt det där. Väl formulerat!
2016-09-21

  Mona Nordkvist VIP
Ja verkligen. Bra formulerat.
2016-09-21

  Marita Ohlquist VIP
Kan icke formuleras bättre!
2016-09-20

  Marianne Räf
Ja, nog kan det vara tilltrasslat!
2016-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP