Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Tillslut

Jag saknar som jag aldrig saknat innan.
Det gör ont,
exakt så ont.

Olustkänslan spelar munspel,
så vasst att själen blöder sönder inombords,

utan anledning sväljer tungan,
sådär avslöjande, igen.

Han säger inte någonting,
men jag kan höra hans svar,
jag tycker inte om det.

Jag gråter mot hans bröst,
tills hans t-shirt går sönder.

Det ändrar inte någonting .

Han slutade älska mig,
tillslut.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 183 gånger
Publicerad 2016-09-20 17:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann