Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- En sista gång för alltid!

Ge mig värmeenergi.
Krama mig, säg att det åter ska bli vi.

Ge mig kärlek igen,
måla mitt hjärta lika fjäderlätt, som du gjorde då,
då när,
jag plockade med tusen splittrande fjärilar så kittlande i magen, hem till dig,

ge mig dina sommarnätter igen,
de som fick mig att bli så lycklig,

lämna tillbaka känslorna för dig till mig,
de jag kände så extremt när Cher skrek believe i mina högtalare.

Snälla, ge dig tillbaka till mig,
Snälla,
lura dig själv att du älskar mig,
bara en liten stund till.

Jag orkar inte bli ensam,
jag orkar inte börja leva igen,
inte utan dig.

Snälla, låt mig få dig igen,
en sista gång för alltid,
snälla!




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 196 gånger
Publicerad 2016-09-20 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann