Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriver om de tyngsta texter jag skrivit, under den värsta perioden i mitt liv, som jag nog inte riktigt kommit över, än


Livet jag aldrig kunde beskriva då

Jag möter din blick, dina iskalla ögon som så många gånger har kollat in i mina,
men aldrig så här. Aldrig har jag sett dig så här förstörd.
Du kollar på mig med medlidande, för du ser mina svullna ögon,
du ser nu, för första gången, vad du har gjort med mig.

Nu håller du om mig, för nu gör det ont på riktigt. Varje andetag jag tar förstör mig, och du känner det,
för du håller om mig på ett sätt som du aldrig tidigare har gjort.
Nu gör du det på riktigt.




Fri vers (Fri form) av amandaz
Läst 304 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-20 17:48



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket stark o gripande
2016-09-27
  > Nästa text
< Föregående

amandaz
amandaz