Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

C - 7 Juli 2017

Och jag faller
 snabbt
Och jag känner det
 i magen
En dragningskraft formar sig
 som fjärilar
En känsla utav
 eufori

Och jag förälskar
 mig
Och jag känner det
 i hjärtat
En explosion av allt
 som är fint
En känsla utav
 lycka

Och allt är
 fint
Och jag ser det
 framför mig


Igen




Fri vers (Fri form) av amandaz
Läst 406 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-07-07 18:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härlig dikt! 5/5
2017-09-06
  > Nästa text
< Föregående

amandaz
amandaz