Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En timmes väntan

Ständig doft av insjunken cigarettrök
när den tjocka vinterjackan träs på
Tre minuter vid balkongdörren
med en bitande kyla som drar

Darrande rastlös i hela kroppen
när jag slänger mig på den bäddade sängen
Tiominuters Youtube-klipp
med den förbannade stressen över mig

Längtan efter något mer
än sneglande på klockslaget i datorn
Trettio minuter i eufori
med en svävande lycka i rummet

Tagen medicin klockan åtta
på en solig höstmorgon
En timmes väntan
med en hungrig mage




Fri vers (Fri form) av amandaz
Läst 356 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-20 13:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amandaz
amandaz