Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I nöd och lust …ensamt

 

I min sorg!
Står jag helt ensam mot hela existensen

I mina kriser!
Sjunker jag oändligt i ensamheten

I då/nutiden/ framtiden!
Fanns jag, mitt jag och jaget som håll sällskapet tillsammans

Sitter obekvämt i min plats
Talar bevakat av dig på min talplats

Sången från gåtdagen
Känslan från gårdagen

Minnen från dåtiden
Minnen från tortyr

Jag själv från gårdagen
Dagen från i förrgår jag

???
!!!

!!??
??!!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 161 gånger
Publicerad 2016-09-21 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP