Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sanddrömmen

 

Ur sanden
På stranden

Plockar jag upp mina bestulna drömmar
Och lägger dem i sin kristallkista

Jag ser via dem tydliga radar av skrämseln
Jag ser spår av blod

Ett våldtagen barndoms liv av sin farbror
En förföljd vuxen människas liv av en annan människa

En skam
Och hederlös

En värdelös sedel
Ogiltigt!

Sanddröm!
Sanddröm!

Som….




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 157 gånger
Publicerad 2016-09-21 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP