Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från min Databas


My return to life

Shape shifting moments

Finding those who are missing

It is all inside of me

 

Can’t take my eyes of the other dimensions

It could be here for just one second

The door is opened a little little bit

 

Rapidly giving away my past

 Embracing the future

This will be my return to life

 

"Copyright" Lars Hedlin (©) 2016-08-22




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 411 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-09-21 18:41



Bookmark and Share


  Lindha W Gustavsson
fin rytm i den engelska texten som inger framtidstro och inre styrka.
2016-09-25

  lila fjäderblomman VIP
LOVE IT!!
2016-09-23

  Fem hjärtan VIP
Härlig dikt fylld med hopp!
2016-09-22

  ResenärGenomLivet VIP
Hoppfullt om framtiden...
2016-09-21

    ej medlem längre
Kosmiskt vackert och klokt!
2016-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin