Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Datorn


Soon in the middle of life

What supposed to happen now?

Here I am soon in the middle of life

Which way should I take?

Well follow my heart that’s clear to me

 

I have both sorrows and pain,

 Love and affection

I live for the day and sometimes it’s hard

Sometimes it’s not

 

Well i will be great

I will survive

Just one day at the time

It’s not so bad to be me

 

"Copyright" Lars Hedlin (©) 2016-09-21

 

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 271 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-09-21 18:44



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Livet korsas av livets allt..att tveka och fundera..i livet välhjärtats val,du ger dig själv det bästa i val..styrkan i dig

Bra så!
2016-09-24

  lila fjäderblomman VIP
Tycker mycket om att det är självklart för dig att följa hjärtat..
2016-09-23

  Fem hjärtan VIP
Livet är ömsom vin och ömsom vatten och ibland kommer man till en punkt då man måste se över sina val..Mycket positiv slut" knorr"
2016-09-22

    Dan Myrbeck
Det är naturligt med vägval vid vissa punkter längs livslinjen.. Man väljer vare sig man gör det aktivt eller ej..
2016-09-22

  StinaJ VIP
Styrka och beslutsamhet bor i dina ord.
2016-09-22

  ResenärGenomLivet VIP
Bra att ha denna positiva inställning i livet...
2016-09-21

    ej medlem längre
Vackert skrivet Lars! Vägval är svåra!
Söt teddypeddy!
2016-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin